Bio Gel

Bio Gel - singurul gel-tratament pentru ingrijirea unghiilor naturale

Pentru ca stim cat de importanta este sanatatea pentru clientii Mimi's Cuts am introdus in pachetele noastre de servicii un produs revolutionar, cu o experienta pe plan mondial de peste 27 ani, Bio Gel - primul si singurul gel-tratament din lume.

Bio Gel este singurul sistem de manichiura care a obtinut 5 stele pentru sanatate si siguranta, rating-ul maxim oferit de forumul international de specialitate FARMOVS-PAREXEL.

Bio Gel are la baza extractul din trestie de zahar (contine foarte multe vitamine esentiale), alaturi de alte ingrediente obtinute din plante (in proportie de 80%), cu rol de hranire, tratare si fortificare a unghiei naturale. Cu o tehnologie unica patentata si o formula testata clinic ce a inregistrat rezultate excelente, Bio Gel ofera mai mult decat durabilitate, culoare intensa si luciu. Acesta transforma unghiile la potentialul lor maxim, lasandu-le frumoase, flexibile si, cel mai important, sanatoase.

Gelul-tratament Bio Gel presupune o aplicare usoara in straturi subtiri, care imita miscarile si flexibilitatea naturala a unghilor, pastrand unghiile perfect protejate fara margini ciobite, cu o rezistenta de pana la 3 saptamani.

Bio Gel este foarte diferit fata de alte geluri sau lacuri semipermanente, principala diferenta este ca nu provoca nicio deteriorarea unghiilor naturale. Aplicarea se face fara pilirea unghiei naturale, fara primere si fara solutii pentru deshidratare, cu un timp de uscare foarte redus prin expunerea la ultraviolete pentru un timp de 6 ori mai scurt decat in cazul polimerizarii gelurilor clasice. Lampa profesionala Bio Gel are doar 6 LED-uri si a fost testata de "The Australian Radiation Protection and Nuclear Safety Agency" avand confirmarea ca este sigura si nu exista niciun risc atata timp cat nu se depaseste limita maxima de 75 min pe sesiune. Timpul de expunere pentru intarirea Bio Gel este mult mai mic pe sesiune fata de limita maxima admisa.

Indepartarea Bio Gel-ului se face in doar cateva minute prin inmuierea acestuia cu o solutie special creata, fara a afecta sau deshidrata unghia naturala. Un tampon mic de bumbac este imbibat in Gel Remover si plasat direct peste gel, degetului este apoi infasurat in folie, iar in aproximativ 10-15 minute gelul se va ridica de pe unghie.

Bio Gel NU contine formaldehide, toluen, acetona sau parabeni!!!

Renuntati la solutiile S.O.S de infrumusetare, la camuflarea de moment a problemelor, imbratisati sistemele de ingrijire slow-forward, Bio Gel vine in intampinarea voasta cu un protocol bine stabilit pentru tratarea diferitelor afectiuni ale unghiilor - subtiri, fragile, deshidratate, casante, cu tendinta de exfoliere, traumatizate sau afectate de infectii fungice.

Asadar, daca iti doresti unghii lungi, acum nu mai e necesar sa apelezi la extensia artificiala. Cu Bio Gel, poti sprijini cresterea unghiilor naturale pana la lungimea dorita fara probleme.


despre noi - servicii - galerie foto - produse - contact

© 2024 Mimi's cuts
Alexandru Vlahuta 3, bl. M48 Parter, Bucuresti Sector 3
Zona Timpuri Noi – Nerva Traian
powered by seven engineering