Evo Oxygenating gel

• contine vitamin A si E

• sustine balanta intre vaporii de oxigensi de apa neceasri pentru a hrani unghia

• unghii protejate impotriva infectiilor bacteriene si fungice

• indepartare prin infoliere

• nu contine substante chimice nocive (DBP, Toulene, Camphor, Formaldehide)

Este conceput pentru a sustine schimbul de vapori de apa si oxigen, permitand astfel unghiilor sa ramana sanatoase.

GRAD MEDICAL – Evo Base are o formula medicala care asigura ingredientele de cea mai buna calitate.

INFUZIE DE VITAMINA A si E – Evo Base este infuzat cu Vitamina A si E care vor migra pe suprafata unghiei pentru a o mentine sanatoasa.

SUPORT FLEXIBIL – Rezistent, flexibil si cu rezultate care previn ranirea sau degradarea unghiei naturale.

LONGEVITATE – Are o tehnologie superioara de aderenta care dureaza pana la 3 saptamani si mai mult.

USOR DE INDEPARTAT – Indepartare intre 10 si 12 minute fara sa distruga unghia naturala

Evo Base a fost proiectat de la baza pentru a oferi cea mai buna combinatie intre siguranta si performanta. Acesta nu contine formaldehida, DBP sau Camphor. Vitaminele A si E au fost adaugate la baza deoarece acestea vor migra pe unghie dupa polimerizare. Lantul lung de poliuretan a fost selectat special pentru a asigura flexibilitatea si duritatea necesara pentru performanta produsului, precum si pentru a asigura o mai buna patrundere a vaporilor de apa dupa polimerizare.

Pentru mentinerea sanatatii unghiilor este esential echilibrul dintre vaporii de oxigen si cei de umiditate. Atunci cand unghiile sunt acoperite de un produs artificial, ele pot fi vulnerabile la deshidratare, infectii bacteriene si fungice. Keratina, din care este formata majoritatea structurii unghiei, permite transmiterea oxigenului si a vaporilor de apa pentru a hrani pielea si a ucide bacteriile anaerobe. Evo2 este optimizat pentru a imita acest proces, prin facilitarea schimbului de oxigen si a vaporilor de apa. Chiar daca H2O este o molecula mai mare decat O2, aceasta este mult mai mica decat spatiile mari din structura microscopica a gelului polimerizat si permite moleculelor de vapori de apa sa migreze prin gel.

Placa unghiala – Unghia naturala este compusa din celule moarte numite Keratina care permit transmisia moleculelor de O2 si CO2.

Patul unghial – Pielea de sub placa unghiala este echilibrata de Oxigen (O2) si vapori de umiditate.

O unghie sanatoasa creste cu aproximativ 0,1mm pe zi, in functie de compozitia stabila a placii unghiale. Alimentele, stresul, poluarea, soarele, frigul si schimbarea sezonului, toate aceste elemente afecteaza ciclurile de crestere si de sanatate ale unghiei. Mai mult, structurile de keratina sunt foarte permeabile (de 10 ori mai mari decat pielea) iar pentru a ramane sanatoase au nevoie de schimbul de aer cu vaporii de apa.


despre noi - servicii - galerie foto - produse - contact

© 2024 Mimi's cuts
Alexandru Vlahuta 3, bl. M48 Parter, Bucuresti Sector 3
Zona Timpuri Noi – Nerva Traian
powered by seven engineering